Others

Botox – Vad är det?

Botox är skapat för att mjuka upp din spända muskulatur och för att fylla ut och ge ett lyft till hela ditt ansikte.Botox används vanligtvis till ansiktet för att behandla olika områden och musklerna i ansiktet, men kan även användas för behandling av exempelvis svett på olika områden av kroppen.Behandlingen botox i pannan används när du vill åtgärda din glabella, mjuka uppargrynkan eller vill få bort linjer i pannan.Botox Injections - How Botox Works - Cost, Results & Side Effects

Det finns många muskler i ansiktet och när du använder ena sidan av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara när du exempelvis spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som det skapas linjer i pannan eller rynkig panna.Behandlingar med botox motverkarEn botoxbehandling ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet till exempel.

Botulinumtoxin är inte endast för skönhet, det är även en behandling som åtgärdar problemdrabbade områden. Botox är bra mot migrän och för att vårda överspända muskler.Med botox i pannan blir det attmusklerna i pannan och din glabella, även kallat argrynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket kan bilda migrän.

Botox pris

Vad kostar botox? Beroende på vad det är som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox är det olika priser.

Du kan exempelvisgörabotox kråksparkar,botox ögon eller botox kämuskler för att nämna ett par av områdena som vi kan behandla.

En detaljerad offert ges när du har din konsultation med din behandlare som du träffar innan ditt ingrepp. Ni diskuterar vilket område du önskar görabotox, om du gjort botox innan eller om det är första gången för dig som du gör botox. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin perspektiv angående vilkenbotox behandling som passar bäst för att ge dig ett naturligt resultat.

Hur går det till vid en botox injektion?

Du börjar med att fylla i en hälsodeklaration innan din botoxbehandling. Sedanhar du en kort konsultation tillsammans med din blivande behandlare för att ta dig igenombehandlingen, kostnad och för att besvara frågor och funderingar.Även om det är din första behandling med botox eller om du har gjort botoxtidigare, så ska du känna dig trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att din behandlare ska gesin åsikt om din behandling.

När det är dags för din behandling, kommer din behandlare rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Fortsättningsvis blir det att vi injicerar små mängder botox där markeringarna är gjorda. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på områdets storlek som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Vissa områden är mer känsliga, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri Rynkbehanling göteborg.

Botox före och efter

Efter att du har gjort din botox är det vanligt att du undrar ”när kommer effekten av botox?”Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.